Virtuális felvételi

Kedves Felvételiző!

Mivel a személyes elbeszélgetésre sajnos nem kerülhet sor, ezért szeretnénk, ha egy videóban mutatkoznál be, és küldenéd el nekünk a pettko.felveteli@gmail.com e-mail címre.

A videóval kapcsolatos kéréseink:

A felvétel első része tartalmazza a bemutatkozásod, kb. egy perc terjedelemben. A bemutatkozás elején ne felejtsd el megemlíteni a neved, és azt, hogy honnan érkezel hozzánk.  Ezt követően válaszold meg az alábbi kérdéseket:

  1. Miért szeretnél az iskolánk tanulója lenni?
  2. Van a családban, vagy a rokonságban ló?
  3. Lovagolsz? Ha igen, milyen szinten? (szabad száron, futószáron, lépés, ügetés, vagy vágta?)
  4. Miből áll a Lovász munkája?
  5. Ha kollégista szeretnél lenni, szerinted mennyire vagy alkalmas egy új közösségbe való beilleszkedésbe?
  6. Mennyire tudsz alkalmazkodni a szabályokhoz, illetve ahhoz, hogy a napod szervezetten, irányítottan működik, kevés szabadidővel?
  7. Mennyire fontos számodra a tanulás, illetve mennyire motivál a jó tanulmányi eredmény?

A második részében fél percben vedd fel a lovaglásod, ha lovagolsz. Ha nem, szívesen fogadunk olyan videót is, ahol a lóval való kapcsolat, vagy istállómunka tekinthető meg rólad.

Miután ezzel végeztél, a videót nevezd át saját nevedre, majd küld el csütörtök délig (2021.03.11.) a fenti e-mail címre. Ha bármilyen problémád akadna a videó elkészítésével, vagy küldésével, mindenképp jelezd e-mailben. Ha nincs meg a kellő technikai lehetőséged a videó elkészítésére, akkor a kérdések megválaszolását begépelve várjuk, egy fotó társaságában.

Fontos, hogy videó, vagy dokumentum mellett el kell küldened kitöltve az egészségügyi alkalmassági papírt is, melyet már postai úton eljuttattunk hozzád.

Nagyon várjuk a videót és bemutatkozást! Egy nagyon jó közösségbe kerülsz!